Случая е следния,при изкачване на голям наклон,не повече от километър, на 1 скорост с около 3000 оборота забелязах че отзад е димна завеса.Не е прегряла/следя стриктно температурата-нещо като навик ми е/ температурата беше в нормалните граници.след като спрях на равно място/по скоро пристигнах и колата стоя около 15-20 мин/ проблема изчезна.На какво може да се дължи това според вас?
Известие
Collapse
No announcement yet.
пуши като трабант по баирите....
Collapse
X
-
интересен въпрос.........преди около година и нещо си платих за тази процедура в сервиз.............после в друг сервиз ми обясниха че такова нещо за този модел не е нужно.Та така отговорът е не знам/Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеинтересен въпрос.........преди около година и нещо си платих за тази процедура в сервиз.............после в друг сервиз ми обясниха че такова нещо за този модел не е нужно.Та така отговорът е не знам/
Не съм чувал да е правен по космическа технология.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Какво значи нормални граници за теб?За температурата...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеСлучая е следния,при изкачване на голям наклон,не повече от километър, на 1 скорост с около 3000 оборота забелязах че отзад е димна завеса.Не е прегряла/следя стриктно температурата-нещо като навик ми е/ температурата беше в нормалните граници.след като спрях на равно място/по скоро пристигнах и колата стоя около 15-20 мин/ проблема изчезна.На какво може да се дължи това според вас?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
не равен междуселски участък със скорост около 80 90 км/час
---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:30 ----------
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКакво значи нормални граници за теб?За температурата...Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
около литър литър и половина за 8-9 к км. - двигател за ремонт. И аз бях така. Излезна ми около 850лв. с труда, но сега е пушка. Хубави сегменти, гумички, биели, шлайфане на глава, почистване на повдигачи, хубава гарнитура, 300лв. труд
Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеоколо литър литър и половина за 8-9 к км. - двигател за ремонт. И аз бях така. Излезна ми около 850лв. с труда, но сега е пушка. Хубави сегменти, гумички, биели, шлайфане на глава, почистване на повдигачи, хубава гарнитура, 300лв. труд
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment